Van totaalrenovatie tot ventilatie

OVER SCHELFHOUT-STEENDAM


Totaalrenovatie is vandaag een van onze diensten. En zeggen dat het destijds begon met louter loodgieterij, door de grootvader van de huidige zaakvoerder. Daarna kwamen elektriciteit en centrale verwarming erbij, en nog later totaalrenovatie en badkamerrenovatie. Anno 2018 zijn wij een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid en netheid. Met comfort, design en duurzaamheid als basis van onze filosofie en werkwijze.

Onze troeven


Als klant staat u centraal. Altijd. Juist daarom hebben wij onze dienstverlening helemaal opgebouwd rond klantgerichtheid. Bij ons bent u zeker van:

  • Een persoonlijke benadering

We nemen de tijd voor u, luisteren naar uw wensen en verwachtingen, om vervolgens in onderling overleg de juiste oplossing te selecteren, die bovendien mooi binnen uw budget past.

  • Een betrouwbare aanpak

Wij garanderen u objectief advies – wij werken niet in dienst van bepaalde merken – en een naadloze uitvoering die niets aan het toeval overlaat.

  • Eén aanspreekpunt

Niets vervelender dan een onbereikbare vakman. Daarom staan wij erop dat u één aanspreekpunt hebt, dat u bovendien op elk moment met uw vragen of bezorgdheden kan bestoken. Zo vermijden we tijdverlies én frustraties. Dubbele winst dus.

  • Netheid

De plaatsing van sanitaire toestellen, het trekken van elektriciteitsleidingen, totaalrenovatie,…: het gaat allemaal met het nodige stof gepaard. Daar moeten we natuurlijk even door, maar u kunt er wél zeker van zijn dat wij onze werf altijd proper achterlaten. 

KLANTEN AAN HET WOORD